miercuri, 8 octombrie 2014

Usi de interior - cand sa le schimbam?

Oricine isi doreste schimbari in apartamentul sau casa in care locuieste. Chiar daca asta inseamna cateva zile de deranj in casa, conteaza mai putin disconfortul pe o perioada scurta decat cel pe o perioada lunga de timp. Este posibil ca la un moment dat sa devii atat de plictisit de decorul casei incat sa iti doresti o schimbare. Si atunci cand inchizi o usa care scartaie din balamale te gandesti ca parca e cazul sa o schimbi mai bine decat sa o ungi cu vaselina sau ulei.

Si uite asa iti vine ideea sa schimbi toate usile din interiorul casei, ca doar nu le lasi asa diferite intre ele. Si urmeaza o serie de intrebari: Care sa fie culoare potrivita? Se va potrivi decorului pe care-l am in restul casei, sau va trebui sa redecorez apoi si prin casa? Din ce lemn sa fie? Sa fie din geam? Sa fie toata din lemn? Sa fie din lemn cu portiuni de geam? Ce model sa aiba? Ce clanta si incuietoare ar fi mai potrivita?
Usi de interior Usi-bune.ro

Tot felul de intrebari legate de aspectul usii trebuie puse neaparat. Dar mai sunt apoi si intrebarile legate de achizitie: De unde le cumpar? Care este bugetul total pe care-l am la dispozitie? Voi avea montajul inclus sau va trebui sa gasesc meserias? Transportul va fi gratuit sau trebuie sa ma gandesc cum le transport?  Garantia in ce consta?

Toate aceste intrebari plus celelalte care mai apar pe parcurs trebuie sa si le puna fiecare persoana atunci cand face achizitii serioase, achizitii pe care nu le face zi de zi sau in fiecare an, ci la perioade mai lungi de timp. De aceea trebuie sa acordam maxima atentie detaliilor si sa ne raspundem cu rabdare la puzderia de intrebari.

Usile de interior se schimba de obicei atunci cand schimbi decorul, dar nici atunci nu este musai sa le schimbam ci sa alegem un decor care sa se potriveasca cu acestea. Putem la fel de bine sa le facem sa se potriveasca restului incaperii regland acest lucru din lumina. Este un truc care functioneaza, dar depinde de mai multe conditii ale pozitionarii camerei si a luminii de care dispunem.

Eu va recomand sa acordati mare atentie si garantiei. Mie mi s-a intamplat sa imi fie refuzata acordarea reparatiilor la usile din casa. Dupa o anumita perioada incuietorile au cedat. De fapt nu au functionat niciodata si la primele incercari mai serioase au cedat. Am ramas cu usile de interior care nu pot fi incuiate cu cheia ci doar inchise in mod obisnuit. Nu ma deranjeaza, dar pe altii poate i-ar fi deranjat mai tare decat pe mine. Asadar atentie la ce cumparati si la conditiile de acordare a garantiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon