vineri, 31 octombrie 2014

Sa nu te sperii de un test drive!

Ce reprezinta un test drive? Un test drive este activitatea in care un om se urca la volanul unei masini (de obicei noua) si o conduce pentru a-i testa abilitatile si specificatiile in vederea achizitionarii acesteia.
Cine poate face un test drive?
Test drive-ul poate fi facut de orice persoana care are permis de conducere cu o vechime mai mare de un an, adica sa nu fie incepator. Se face cu programare, de obicei.

Trebuie sa cumperi masina pe care o incerci la test drive?


Persoana care a solicitat test drive-ul poate fi un potential client sau nu. De aceea angajatii reprezentantei auto se vor asigura ca iti vor lua datele exact cum ar face cu un cumparator. Adica vi se va prezenta masina cu toate specificatiile tehnice ale acesteia, cu toate dotarile si preturile aferente. Se ia in calcul chiar si culoarea sau micile personalizari, dupa care se poate face o simulare a unei plati leasing sau a unui eventual credit.

Dupa ce s-a realizat aceasta introducere, vei figura in baza de date drept potential client, ceea ce inseamna ca esti predispus sa primesti telefoane sau oferte din partea acestora. Nici aceasta nu este o practica iesita din comun si nu trebuie sa te sperie deloc. Urmeaza test drive-ul propriu zis. Vei fi insotit in masina de catre un reprezentant al firmei care iti va fi ghid pe parcursul timpului in care vei conduce masina. Este chiar util sa ai pe cineva langa tine, care sa iti raspunda tuturor intrebarilor pe care le ai referitor la masina.

Mai este de stiut ca de obicei un test drive se efectueaza gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon