joi, 16 octombrie 2014

De la televizoarele alb-negru din copilărie la Smart TV

Bun Venit in Viitor

Eram copil in anul 1995 , tin minte pentru ca atunci s-a lanstat PROTV. A venit tata acasa mai devreme cu un televizor nou. Era mult mai mare decat cel vechi. Eram foarte fericit si eu si fratele meu. Urma sa traim o experienta unica. Imi aduc aminte ca tot in acel an Mos Craciun, a venit la noi cu exact ce ne doream. Ce ne doream noi la acel moment? Era un joc Terminator. Care venea inculs si cu renumitul joc Super Mario. Am avut foarte multe aventuri in lumea virtuala de atunci, dar toate cu o limita. Trebuia sa mai mergem si la scoala. 

Da stiam ca o sa avanseze thenologia, dar nu ma asteptam sa apara astfel de televizoare. Daca ar fi sa aleg unul nou ar fi acesta. Magazinele online de astazi vin cu produse de ultima generatie , si daca nu ma credeti vedeti singuri aici.

Oferte si promotii pe unde te uiti. Au o varietate de televizoare, si partea buna a lucrurilor este ca nu mai trebuie sa faci un drum in plus pana la magazin. Poti plati online cu cardul de credit sau la livrare, sa  te asiguri ca produl este cel care l-ai comandat, daca este livrat in conditii bune si ca nu este defect sau avariat in timpul livrarii. In cunostinta de cauza va spun ca si garantia este ok. Am avut ocazia sa cumpar online si o sa o fac de fiecare data cand o sa am nevoie de ceva.


Aces articol a fost scris pentru SuperBlog 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon