joi, 24 iulie 2014

Prima dragoste


Prima dragoste nu se poate uita niciodata oricat de mult sau de putin ar dura deoarece de cele mai multe ori are final nefericit.
Prima dragoste este trairea cea mai intensa, plina de fiori si multi ar spune de fluturasi in stomac, insa eu nu am simtit fluturasi, ci toata jungla as zice. Zambeam non-stop si orice ar fi fost nimic nu-mi putea strica buna dispozitie. Ma gandeam la el mereu chiar si cand nu vorbeam. Oare ce o face? O fi mancat? O fi bine? Se gandeste la mine?
Nu-mi mai era foame, sete, imi era doar dor de el. As fi petrecut zile in sir plimabndu-ne, si nu in masini luxoase cum toate fetele prefera in ziua de azi sau la un restaurant luxos. As fi mers oriunde  pentru ca il iubeam pe el, nu banii lui, si pe jos in aer liber, in parc, glumind, razand, privind apusurile si rasariturile de pe plaja nepasandu-ne de nimic. Dragostea reprezinta respect, incredere, sinceritate, prietenie, iubire si putini simt asta.
Prima dragoste nu se uita niciodata deoarece oricare ar fi finalul, nu se uita. Dragostea reprezinta zambetele afisate pe fetele voastre cand va treziti dimineata unul langa celalalt si va vorbiti doar din priviri. Sa ai puterea sa cunosti acea persoana intru totul si sa o accepti cu defecte si cu calitati este lucrul cel mai greu deoarece cu timpul rabdarea dispare si apar lucrurile artificiale.

Intr-un cuvant,dragostea reprezinta fericirea.

Mirela A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon