vineri, 18 iulie 2014

O mica recomandare

Am dat de curand de un articol interesant la prima impresie. Chiar daca articolul este tratat in mod generalist, anumite informatii legate de sex pe care le-am gasit in articolul „Cum e cu femeile” de pe pagina prima-impresie.eu pot fi luate personal.

Chiar daca sexul este vazut si simtit in diferite feluri de catre oameni, el ramane la urma urmei la baza. Adica in mod firesc activitatea sexuala, fie ca este realizata din placere, fie ca este realizata pentru procreere, tot necesita doi indivizi, de obicei de sexe diferite, care sa se impreuneze intr-un soi de ritual. Si, dupa cum bine se specifica in articolul cu pricina, chiar daca cei doi parteneri nu ajung sa atinga orgasmul in timpul actului sexual, asta nu inseamna ca momentul a fost degeaba.

Lasand acest articol deoparte am mai frunzarit cateva pagini scrise pe  acel site. Sunt tratate subiecte diferite vazute din unghiuri diferite. Este genul de pagina pe care as putea reveni de doua trei ori pe saptamana pentru a citi subiecte care ma pot surprinde sau care ma pot interesa. Nu este tocmai un blog de nisa, dar subiectele din diferite domenii ar putea fi informative pentru oricine.

De exemplu sunt tratate destul de multe teme despre corpul uman, alimente, relatii intre femei si barbati, dar nu sunt date la o parte nici subiectele sociale privind comportamentul indivizilor in societate sau comportamentul statului in relatia cu populatia sa. Pentru ca este un blog aranjat pe care articolele apar in mod consecvent, va invit sa-l salvati si poate chiar sa-l urmariti periodic, pentru ca va puteti regasi in randurile asternute pe hartia sa virtuala.

Are totusi si o parte care nu imi place absolut deloc, dar cine stie, poate aceasta este optiunea cititorului. Pe blog, in momentul in care am rasfoit eu paginile si am citit articolele care m-au interesat, nu am gasit nicio adresa de contact a proprietarului. As fi vrut sa il contactez in legatura cu un aspect, dar nu am gasit nicio modalitate de a-l contacta in afara de postarea unui comentariu la unul din articole. Din punctul meu de vedere lipsa formularului de contact sau a altor date de acest gen pentru un blog, va aduce minusuri si puteti pierde la un moment dat colaborari sau alte beneficii. V-am mai spus-o si va repet. Blogul trebuie sa va reprezinte, asa ca asumati-va identitatea pe internet si asociati-o cu aproape orice faceti.

Lectura placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon