miercuri, 29 iunie 2011

Participă și tu la dESIGN cONTEST!

Știu! Știu ce o să ziceți! O să-mi reproșați că de ceva timp trec foarte rar pe blog, iar când trec vă fac invitații prin diferite părți fără a vă spune prea multe chestii despre ce am făcut în ultima perioadă de timp. Ce să fac? Așa sunt eu. Nu sunt unul dintre acei bloggeri care scriu pe blog ce-au mâncat dimineață, ce-au făcut prin oraș, cu cine au stat la o bere și cu cine s-au culcat. Prefer să nu dau nume, să nu dezvălui identități și să nu mă laud (prea mult), iar asta pentru a nu auzi din gura unuia sau altuia cuvinte ca "ia uitel frate și pe ăsta ce trist e, n-are ce face și se destăinuie  pe blog." NU! Au fost ceva articole de genul, dar în urmă cu foarte mult timp. Acum, viața m-a schimbat. Sunt mult mai atent la ce fac, ce spun și ce arăt lumii.
Revin la ce spuneam la început. N-am mai trecut pe blog de mult? Scuze! Mea culpa. Nu promit dar o să încerc să trec zilnic de acum înainte, chiar dacă nu voi avea prea multe de spus în unele zile.
Referitor la invitație, cred că v-ați dat seama de la început că, în acest post o să vă invit să participați la concursul dESIGN cONTEST. Mai jos am atașat afișul concursului, iar mai multe detalii despre el puteți afla la adresa www.testamentul.ro


Cu respect,
Cipy
_______________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon