sâmbătă, 9 octombrie 2010

Twitter în locul mass-urilor

 Trimiţi des mass-uri în lista de messenger? Ştii că pe foarte multe persoane le deranjează? Multe dintre acestea chiar îţi spun să le pui într-un grup de prieteni numit ANTIMASS, altele îţi dau IGNORE, iar altele pur şi simplu TE ÎNJURĂ. Şi pe bună dreptate. Pentru că, cu toţii suntem sătui de aceleaşi vechi poveşti. De exemplu cea cu băieţelul pe nume Rareş care e pe moarte, iar trimiţând massul mai departe acesta primeşte câte 1 cent pe fiecare mesaj. Sau acelea care dacă nu le dai mai departe îţi moare mama şi ai nu ştiu câţi ani de ghinion. Să fim serioşi. Uneori chiar nu vrem să fim deranjaţi de astfel de mesaje.
OK. Nu zic să încetaţi cu astea. Pentru că degeaba aş zice. Dacă vouă vă plac, vă plac. Dar de ceva timp a apărut o soluţie mai bună. Este vorba de www.TWITTER.com
Twitter este un site, pe care vă puteţi crea un profil cu pseudonimul dorit. Adăugaţi prieteni, sunteţi la rândul vostru adăugaţi de prieteni şi puteţi posta mult mai uşor şi discret, mesaje de 140 de caractere (azi au făcut upgrade şi au mărit cu mult numărul de caractere). De ce zic discret? Pentru că, în momentul în care postaţi un mesaj, prietenii voştri nu mai sunt deranjaţi din lucrul care îl au la calculator. Pur şi simplu îşi văd de treaba lor, iar când au timp liber pot foarte frumos să intre pe Twitter pentru a citi mesajele voastre. Am omis să spun că Twitter e sinonim şi cu statusul de la mess.

Tot ce trebuie să facă prietenii pentru a fi notificaţi când postaţi ceva, este să dea click pe butonul FOLLOW care se află imediat sub avatarul vostru.

Recapitulăm

  • Twitter => Înlocuieşte mass-urile de pe messenger.
  • Twitter => Poate fi folosit cu succes pentru a publica acele texte/versuri ce le tot puneţi la status pe mess.
  • Twitter => Este uşor de folosit.
  • Twitter => Nu vă enervează prietenii.
 Nu aveţi nici un motiv pentru care să nu îl folosiţi în locul mass-urilor.

P.S.: Puteţi chiar să ţineţi la status, linkul către profilul de Twitter (aşa cum ţineţi şi link către Hi5 sau Facebook) pentru a fi siguri că prietenii voştri sunt informaţi că aţi postat mesaje noi.
_______________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon