luni, 30 august 2010

Gadgeturi salvatoare

Azi vă voi prezenta 3 gadgeturi de pe USBmania şi vă voi povesti în ce fel îmi pot fi ele de folos în vacanţă.

Hai să ne închipuim o situaţie imaginară.

Să presupunem că deţin un Netbook eXpertBook 10G.021 cu procesor Intel Atom N270 1.60GHz, 1GB, 160GB, Microsoft Windows XP Home


Am pus la cale o ieşire la un grătar cu prietenii, am cumpărat toate cele necesare, am ajuns la locul stabilit şi ne-am apucat de treabă (făcut focul, pus carnea pe grătar etc.) Înainte de asta, eu şmecher, am pornit laptopul (cu pretextul că pornesc muzica) şi am pus deja o cutie de bere la rece în Mini Frigiderul USB. Grătarul e făcut, cineva scoate berile din sacoşă, şi realizează că lipseşte o bere. Imediat, eu deschid Mini Frigiderul USB, scot berea rece ca gheaţa şi dau noroc. Îmi şi închipui reacţia celorlaţi când văd că ei beau berea "fiartă", iar eu "congelată" :> Sună biine, nuuuuu?

După grătar, venim acasă la mine unde dăm o mini petrecere. Fiind multe persoane şi tot atâtea gusturi muzicale, fiecare îşi scoate stickul de memorie Şi, ia te uită ce folositor a devenit Hubul USB Curcubeu. N-am mai stat să scoatem un stick, să băgăm altul, şi tot aşa. 4 stickuri în hub + 3 în laptop (laptopul are 4, dar la unul este conectat hubul) este mai mult decât de ajuns. Nu-i aşa?

Petrecerea decurge bine, însă la un moment dat ne plictisim de muzică şi ne gândim să ne uităm la ceva filme puţin mai deochiate. Fiecare îşi "recuperează" stickul şi începem să facem propuneri pentru ce film să vizionăm. Într-un final cădem de acord să vizionăm American Pie 6, un film deloc înţeles de către părinţi. Ne uităm, însă la un moment dat, intră pe usă mama pentru a ne întreba dacă mai avem nevoie de ceva, moment în care pe ecranul laptopului apare un document Excel. Am fost salvaţi în ultimul moment de către Dan care, fiind în apropierea laptopului a apăsat rapid pe Butonul de Panica.

S-a terminat ziua şi fiecare pleacă acasă cu zâmbetul pe buze. Iar eu, bucuros că am fost ajutat de către cele 3 gadgeturi: Hubul USB Curcubeu, Mini Frigiderul USB şi Butonul de Panica intru pe www.USBmania.ro şi îi mulţumesc încă o dată echipei pentru gadgeturile ce fac viaţa mai uşoară celor care le folosesc.

La Mulţi Ani USBmania şi să ne trăieşti mulţi mulţi ani de acum încolo.

P.S.: Aş mai fi avut de povestit despre multe alte gadgeturi din oferta USBmania, însă regula este "doar 3". Aşa că despre alte gadgeturi, într-un articol viitor.

________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon