- la astuparea rosturilor de zidărie cu chit de rosturi
- curăţarea pereţilor de vopseaua sau gletul vechi
- finisaje mici cu glet
- reparaţii de zidărie sau zugrăveli
- şi în general, la orice acţiune de răzuire mecanică, aplicare de pastă de glet sau tencuială, etc.
Booon. Dar cum românul e inventiv, îl foloseşte şi la "răzuit" pizza. Aşa că înainte de "etc" mă gândesc că ar trebui trecută şi această variantă cam "neortodoxă". Din câte ştim cu toţi pentru mâncare există o altă unealtă mult mult mai finuţă, cu ajutorul căruia să poţi desprinde mâncarea de tavă.
Vouă cum vi se pare folosirea şpaclului în astfel de situaţii?
DILEMĂ: Oare să fie în tavă cărămidă gletuită şi vopsită cu aspect de pizza?
~Poza este realizată într-un Fast Food din Târgu Ocna~
________________________________________________________________
Parerea mea este ca la cat de mult a stat pizza aia acolo....probabil s-a "cimentificat" si de aceea este nevoie de spaclu pentru a o scoate din tava! :))
RăspundețiȘtergeree o prostie
RăspundețiȘtergere