joi, 21 ianuarie 2010

Prostia n-are limite

Prostia n-are limite şi bineînţeles că a ajuns să fie prezentă şi în lumea virtuala, nu numai în cea reală. Un exemplu? Păi citeam zilele trecute un articol pe un site foarte cunoscut despre filmul Avatar, în care se vorbea despre emoţiile şi gândurile sinucigaşe ce apar după vizionarea acestuia, se vorbea despre personajele din film, despre planeta respectivă şi multe altele, şi după cum sunt obişnuit, mai arunc ochii şi pe la comentarii. Şi dau la un moment dat de comentariul ăsta:

Păi cum mă să zici că "Terra are zeci sau chiar sute de ani"? Să fi prea debil mintal să poţi scoate aşa ceva din gură (mă rog, din tastatură). Şi uite aşa se pare că în ziua de azi orice prost om care are internet vrea să pară deştept când de fapt mintea lui este egală cu 0 (ZERO).

Mesaj pentru Tudy: Decablează-te de la internet căci consumi traficul degeaba. Ca să te decablezi vezi că trebuie să te duci la firma de internet, în nici un caz la aprozar. ;)Un comentariu:

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon