joi, 21 ianuarie 2010

În atenţia celor ce vor să se aboneze la noutăţile blogului

Am observat că foarte multe persoane aţi introdus adresa de email pentru a vă abona la noutăţile blogului, dar nu aţi confirmat abonarea. În acest caz, nu veţi primi mail cu noutăţile până nu confirmati adresa de email introdusă.

Pentru o abonare corectă, introduceţi adresa de email în căsuţa dedicată din partea stângă a blogului, click pe abonare, introduceţi codul din imagine după care o să primiţi un email pe adresa introdusă cu un link care trebuie accesat pentru confirmare. Atenţie, de multe ori se poate întâmpla ca emailul să nu apară în folderul INBOX. Aşa că verificaţi şi folderul SPAM. Email-ul de confirmare are titlul Activează înscrierea la Blogu' lu' Cipy şi vine de la adresa blogulucipy@yahoo.com Restul detaliilor vă sunt prezentate în email-ul de confirmare.

Dacă întâmpinaţi dificultăţi, nu ezitaţi să mă contactaţi.


   

2 comentarii:

  1. si eu am cateva persoane care nu am mai confirmat nicodata :))

    am incercat sa ma abonez eu in locul lor (cu adresa lor de e-mail) din nou - dar imi zice ca o cerere a fost deja trimisa...deci daca ai sters mesajul de confirmare adio abonare cu acel e-mail;)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Se intampla uneori sa nu primeasca deloc acel email de confirmare. De ce le ma multe ori se rezolva daca se dezaboneaza si se aboneaza din nou. Emailul nu apare pt confirmare dar totusi primeste noutatile. cert este ca nici tu nu poti vedea emailul abonatul ca fiind abonat. Asta mi s-a intamplat mie de cateva ori si...am mai trait-o si pe asta

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon