joi, 22 octombrie 2009

Unirea Urziceni o umileşte pe Rangers în Liga Campionilor

Campioana României a făcut spectacol pe Ibrox Park şi a obţinut prima victorie în Liga Campionilor, 4 - 1 cu FC Rangers, în deplasare, în etapa a treia a grupei G din Liga Campionilor.

Meciul de pe Ibrox Park dintre FC Rangers şi Unirea Urziceni din 21 octombrie 2009 a început prost pentru campioana României. În minutul 2 al partidei era deja 1 - 0 pentru Rangers după ce Ricardo Vilana a deviat în propria poartă un şut al lui Mendes. Totuşi, ialomiţenii nu au dezarmat, iar elevii lui Dan Petrescu s-au instalat la cârma jocului. În minutul 33, Marius Bilaşco înscrie primul gol al ialomiţenilor în deplasare în Liga Campionilor, după o centrare perfectă a lui Brandan.

În repriza a doua, meciul a luat o întorsătură incredibilă. În minutul 48, Unirea a trecut în avantaj după ce Lafferty a deviat în propria poartă un călcâi al lui Bruno Fernandes, iar după o oră de joc ialomiţenii conduceau cu 3 - 1, după un nou autogol, semnat de această dată de McCulloch.
În minutul 63, Tibi Bălan şi Dacian Varga irosesc un contraatac, iar două minute mai târziu Brandan a urcat scorul la 4 - 1, cu un şut de la 20 de metri, deviat uşor şi de această dată.

Priviţi golurile:



Petrescu: "Jucătorii nu au fost în formă maximă"

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat că este mulţumit de rezultat. "Va fi o victorie minunată doar dacă ne vom califica mai departe. Dacă nu, atunci rămâne doar o victorie de palmares, prima pentru Unirea şi prima pentru mine. Chiar dacă am câştigat cu 4 - 1, jucătorii nu au fost în formă maximă, fără niciun fel de glumă. Parcă ne-au ieşit toate, orice minge care era în careul lor intra în poartă. Ca şi joc însă, puteam să evoluăm mult mai bine", a spus Petrescu la TVR, adăugând că "trebuie să ne gândim la faptul că în retur va fi cu totul alt meci şi trebuie să ne concentrăm la maximum".

Tehnicianul susţine că le-a transmis jucătorilor înainte de partidă că trebuie neapărat să se revanşeze pentru rezultatele mai puţin bune din ultima perioadă: "Le-am spus că ne sunt datori tuturor după cum s-au prezentat în ultima vreme pe teren, dar acum suntem chit. Primăvara europeană e mai aproape, dar trebuie să ţinem minte că mai sunt trei meciuri, e foarte important să nu-l pierdem pe următorul".

Interviul luat antrenorului Dan Petrescu:



Grupa G

Rezultatele înregistrate marţi seară

Glasgow Rangers - Unirea Urziceni 1-4

VfB Stuttgart - FC Sevilla 1-3

Clasament
Echipa M V I E GA P.
1. FC Sevilla 3 3 0 0 9-2 9

2. Unirea Urziceni 3 1 1 1 5-4 4

3. VfB Stuttgart 3 0 2 1 3-5 2

4. Glasgow Rangers 3 0 1 2 3-9 1

SURSA

Un comentariu:

  1. Incredibil. M-a lasat masca acest meci, sper sa mai reuseasca macar doua asa si in final calificarea in primavara europeana. Dupa acest meci ar merita.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon