duminică, 27 septembrie 2009

Desene Diaconesciene TV

Azi dupamiază, în timp ce zappam pe televizor, am dat de DDTV-ul lui Diaconescu. În primă fază, nici nu mi-am dat seama că este DDTV deoarece, eu ştiind că această televiziune cuprinde ştiri şi alt gen de emisiuni, nici prin cap nu mi-a trecut că va difuza desene animate cu Ciocănitoarea Woody. Să fi ajuns criza şi la domnul Dan Diaconescu? Nu zic că mi-a părut rău, pentru că aş minţi. Chiar mi-a plăcut să mai revăd câteva episoade din Ciocănitoarea Woody, aducându-mi astfel aminte de copilărie. Atunci când ieşeam afară, iar la o anumită oră trebuia să fiu neapărat în casă pentru că începeau desenele cu Ciocănitoarea Woody. Dar să revenim. Aşa tare să fi ajuns criza financiară la domnul Dan Diaconescu încât s-a decis să difuzeze desene animate? O fi şi asta o strategie de marketing. Aşa că cei care vreţi să mai vedeţi desenele pe care le vedeaţi atunci când eraţi mici, uitaţi-vă duminica pe DDTV (Desene Diaconesciene TV)

Un comentariu:

  1. oho, pai dl. diaconescu este pe val. si-a schimbat grila postului. a dat si niste filme grele dar l-au amentat astia pentru piraterie :)) oricum ddtv este un fel de hbo acum :))

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon