duminică, 3 mai 2009

Concertele de la Ziua Tineretului din Parcul din Oneşti. A doua zi de festival. 2009

Salutare salutare. Iată că am revenit cu informaţii de la a doua zi de festival. Chiar dacă pe 2 Mai este Ziua Tineretului, ne-am putut bucura de prezenţa pe scenă a mai multor formaţii şi genuri muzicale pe toate gusturile. Afară a fost foarte frig şi a plouat, dar geaca de iarnă şi umbrela au rezolvat problema, facându-mă să nu lipsesc de la concerte.

Să îi luăm la rând, şi să începem cu Trupa "Etno". Eu sincer să fiu ştiam că Trupa Etno este alcătuită din 2 fete ( care cântă. sau aia este trupa Etnic? ), deşi am avut uimirea ca atunci când am ajuns să văd pe scenă 3 fete. Da, nu-i rău deloc, dar una singură cântă. Celelalte 2 mişcându-şi formele pe melodiile cântate de solistă. Mai jos sunt câteva poze şi filmuleţe cu Trupa Etno. Click pe poze pentru a le mări.








Trupa Etno - Ziua Tineretului

Imediat după ce şi-a încheiat Trupa Etno recitalul, au urcat pe scenă soţii Rednic ( adică Cornelia şi Lupu Rednic). Nici nu au urcat bine pe scenă şi Lupu a şi început să spună bancuri la public. Am văzut că au prins foarte bine la public, deoarece imediat după ce au terminat ei de cântat, s-a cam eliberat platoul din faţa Sălii Polivalente. Soţii Rednic au fost pentru a doua oară la Oneşti, şi la fel ca şi alţi artişti, au rămas surprinşi de cum arată oraşul, ei făcându-şi o părere bună de oraş de la prima vizită. Mai jos sunt câteva poze şi filmuleţe cu Cornelia şi Lupu Rednic. Click pe poze pentru a le mări.





Cornelia si Lupu Rednic la Onesti 1



Cornelia si Lupu Rednic la Onesti 2



Cornelia si Lupu Rednic la Onesti 3



Cornelia si Lupu Rednic la Onesti 4



Cornelia si Lupu Rednic la Onesti 5

În continuarea programului artistic a urcat pe scenă Romeo Ifrim (care a ţinut şi ieri un mini-recital). Numai că de data aceasta a cântat şi melodii din repertoriul formaţiei Phoenix, Holograf şi a altora. Mai jos sunt câteva poze şi filmuleţe cu Romeo Ifrim. Click pe poze pentru a le mări.





Romeo Ifrim - Stana parasita



Romeo Ifrim - Bun ramas



Romeo Ifrim - Sa nu-mi iei niciodata dragostea



Romeo Ifrim - Daca ploaia s-ar opri



Romeo Ifrim - Hei tramvai

După Romeo Ifrim a urmat o pauză de cântat, pe scenă urcând "micile vedete" ale Casei de Cultură, iar imediat după, ne-a încântat inimile Vasile Şeicaru, cu o porţie de folk. Într-adevăr are o voce extraordinară, şi ce mi se pare de-a dreptul extraordinar este că, la fel ca şi soţii Rednic, nu a venit cu nici un CD. Tot ce s-a auzit în melodiile cântate de el a fost vocea şi chitara lui. Pe lângă melodiile lui a mai cântat şi câteva melodii de-a altor artişti bineînţeles de muzică Folk. Artistul spunea că i-a plăcut la Oneşti, şi deasemenea el a rămas uimit de cât de mult place folkul la onesteni precizând el că i-ar plăcea să vină aici într-un concert de Folk alături de alţi artişti printre care l-a menţionat el pe Mircea Baniciu şi pe alţii. Mai jos sunt câteva poze şi filmuleţe cu Vasile Şeicaru. Click pe poze pentru a le mări.





Vasile Seicaru - Raspunsul prieteni e vanare de vant



Vasile Seicaru - Din prea mult sau prea putin



Vasile Seicaru - Viata-i viata banu-i ban



Vasile Seicaru - Lume lume soro lume



Vasile Seicaru - Saraca inima mea



Vasile Seicaru - Ia de aici pune aici



Vasile Seicaru - O biet actor o biet artist



Vasile Seicaru - Si asa-mi vine cate-un gand



Vasile Seicaru - O biet actor o biet artist mp4



Vasile Seicaru - In orasul cu floare de tei



Vasile Seicaru - graffiti pe copaci

Mai departe a cântat Roxy Rocks. De ea ce să zic? A cântat mai multe piese (nici una în limbă romană) din repertoriul mai multor vedete printre care şi câteva melodii de la Ally McBeal. Mai jos sunt câteva poze şi filmuleţe cu Roxy Rocks. Click pe poze pentru a le mări.





Roxy Rocks - Una bucata melodie

Seria concertelor de Ziua Tineretului a fost încheiată cu un recital al fetelor de la Ladies. Nu ştiu câte şi ce piese au cântat pentru că nu am stat până la sfârşit, dar oricum au avut şi ele parte de un public extraordinar care a cântat şi a dansat o dată cu ele. Mai jos sunt câteva poze şi filmuleţe cu fetele de la Ladies. Click pe poze pentru a le mări.





Ladies - Ziua Tineretului



Ladies - Ziua tineretului Onesti

Cam asta a fost în parc de Ziua Tineretului, bineînţeles că au fost şi momente amuzante, şi un concurs, dar astea rămân să vi le arăt luni.

P.S.: Mai avem o zi de distracţie. Distraţi-vă la maxim.

LATER EDIT: Filmuleţele le bag tot mâine pentru că a intervenit ceva.
LATER EDIT 2: Am băgat şi filmuleţele. Am băgat mai multe cu Vasile Şeicaru deoarece chiar merită ascultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon