sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Reintoarcerea la Emotii

Emotii!

Oamenii sunt niste fiinte rationale cu un intelect superior ceea ce ne deosebeste de celalalt vietati ale planetei noastre. Lumea din jurul nostru este ibtr-o contiunua miscare asa ca, o sa scriu un pic despre cateva emotii. 

In primul rand o sa vorbesc despre frica. Ea este una din cele mai puternice emotii, care daca nu este tinuta sub control ne poate distruge. Nu pot sa spun ca nu am nici o temere, ar fi o minciuna, dar nu e bine sa avem prea multe frici pentru ca atunci ar insemna sa ne inchidem in noi si sa nu avem incredere in nimeni si in nimic. Deci ar trebui sa trecem peste o anume temere, dar nu singuri cu ajutorul prietenilor si a familiei.

Inca o emotie puternica ar fi tristetea tot o emotie care ne piate distruge daca nu este tinuta sub control. Eu sunt o persoana vesela cu un suflet mare si dornic sa ajut pe toata lumea. Dar sunt si zile can sunt un pic trist, dar e si o parte buna aici pentru ca imi trece repede supararea. La mine funcioneaza comunicarea cu cei din jur, si nici o data nu am stat trist mai mult de cateva ore. Comunicarea este cheia tuturor succesurilor. Comunitatea noastra a devenit din ce in ce mai inchisa in sine si acest lucru nu este bun. Ar trebui sa comunicam mai des intre noi asa am sti cum sa ne rezolvam toate problemele si emotiile noastre nu or sa mai fie unele negative.

Ar mai fi o emotie care as vrea sa o descriu si anume iubirea. Este o emotie foarte puternica si daca nu este tratata ca atare ar pute duce la suferinte mari, chiar catastrofale din punct de vedere emotional. Iubirea este intretinuta tot prin comunicare si daca nu vom realiza acest lucru am putea sa pierdem totul intr-o clipa. Cam toate emotiile pe care le traim in viata de zi cu zi se pot trata sau intretine cu un pic de comunicare si bineinteles vointa din partea noastra. Trebuie sa vrei un lucru si sa incerci tot posibilul sa il obtii.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon