duminică, 30 noiembrie 2014

Am gasit un joc online care m-a captivat

Tocmai am gasit un joc nou, numai bun sa-mi trezeasca amintiri legate de personajul preferat si de desenul animat preferat din copilaria mea. Cautam jocuri Disney Channel noi si am dat de o pagina plina de astfel de jocuri cu personaje din desene animate.

L-am redescoperit pe Ben 10 intr-un joc de aventura pentru copiii de pretutindeni, care sigur au auzit de puterea omniprixului.  Ben a dobandit puterea omniprixului din greseala intr-o, aflandu-se in vacanta cu bunicul sau. Acum omniprixul este deja evoluat si are AND-ul catorva sute de extraterestri, dar mai este loc si pentru altii.

 Jocul are un grad de dificultate mediu. Nu este nici prea usor sa nu cumva sa te plictisesti, dar nici prea greu ca nu cumva sa te enervezi si sa nu mai vrei sa il deschizi niciodata. Pana la urma este un joc inspirat din serialul bine cunoscut de cei mai multi copii. Aventura din el incepe cand Gwen verisoara eroului nostru este rapita de un vanator de recompense Hoverboard si de aici totul se complica. Va trebui sa folositi diferiti extraterestri pentru a va atinge scopul. Este un joc destul de interesant si daca vreti sa aveti parte de o aventura unica, va sfatuiesc sa il incercati.

Pe aceasta cale as mai vrea sa va spun ca exista pe pagina cu jocuri Disney Channel noi, pe care am descoperit-o, tot felul de jocuri inspirate din serialele preferate. Asa ca nu mai ezitati! Intrati si voi si verificati singuri. Sigur va veti confrunta cu aventuri nebanuite si obstacole care sa va incurce planurile. Cele mai interesante jocuri inspirate din desenele Disney, dar si din alte desene animate, trebuie incercate in cazul in care sunteti pasionati de aventuri virtuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon