vineri, 17 octombrie 2014

Servicii de web hosting

Zau ca nu stiu prea multe despre gazduirea site-urilor, dar stiu ca ma tot bate lumea la cap sa trec blogul personal pe domeniu propriu pe motiv ca astfel sunt mai profesionist. Ok, ok, dar de ce sa nu ma bucur eu de avantajele de a scrie gratuit pe un blog, fara a investi bani in el? Intrebarea asta mi-am tot pus-o pana mi-am dat seama ca uneori chiar este nevoie sa investesti bani pentru a obtine mai multi bani. Daca ai un potential client care vrea sa isi faca reclama pe blogul tau, atunci nu te poti ridica cu pretentii pentru sume mari pe un blog in care nu ai fost in stare sa investesti.

Asadar m-am lasat convins de necesitatea unui blog cu iz profesionist si mi-am cumparat domeniu si hosting. M-a ajutat un prieten sa fac aceasta achizitie care nu este tocmai cea mai usoara. Trebuie sa ai habar pe ce dai banii, chiar daca uneori este vorba de numai 1,99 euro pe luna. Trebuie sa alegi numele domeniului astfel incat sa fie usor de retinut si eventual usor de tastat. De preferat domeniul ar trebui inregistrat pe .ro, desi sunt voci care spun ca .com este pentru oricine. Firma prin cae am incheiat eu contractul de gazduire pagina web si prin intermediul careia mi-am platit domeniul, ofera diferite modalitati de plata, dar si diferite pachete de servicii.
Web hosting - Namebox.ro

In functie de fiecare om si de nevoile acestuia, se poate apela la pachete pentru  incepatori, (care sunt si cele mai accesibile din punct de vedere financiar), pachete pentru avansati, pentru avansati plus si pentru clasa business plus. Desigur ca pretul de gazduire si calitatea serviciilor creste de la pachet la pachet, asa cum creste si suma datorata la final firmei de web hosting. Eu mi-am ales momentan un pachet pentru incepatori pentru ca este suficient pentru nevoile mele actuale si pentru un blog care se afla la inceput.

Dupa achizitia domeniului si hostingului tot ce ne ramane de facut este sa scriem calitativ si in mod consecvent, iar rezultatele preconizate vor aparea in cele din urma. Cheia succesului este rabdarea. Daca ne grabim sa obtinem rezultate in online s-ar putea sa dam gres si sa ne pierdem interesul pentru proiectul care nu a reusit sa creasca atat de repede pe cat ne doream. Acest lucru near putea dauna, oricat de bune ar fi serviciile de hosting la care am apelat.

Adrian Rotaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon