vineri, 31 octombrie 2014

Sa porti echipament de lucru la serviciu!

Daca ma intreaba cineva ce am invatat in 6 ani de cand merg la serviciu stiu ce sa ii raspund, I-as spune ca echipamentul de lucru sau cel de protectie sunt sfinte. Nu trebuie sa uiti sau sa cauti motive pentru care sa nu le porti. Nu exista asa ceva!

Echipament lucru Venus DSH

Stiu ca in mod normal firma sau compania in care lucrezi este obligata sa iti puna la dispozitie echipamentul de lucru si cel de protectie, dar in realitate nu se intampla asa. Dar chiar daca iti este pus la dispozitie sau nu, echipamentul de lucru si/sau cel de protectie trebuie sa existe in vestiarul sau dotarea oricarui muncitor din orice domeniu si sa fie purtate atunci cand este necesar.

Echipamentul de lucru - obligatoriu de purtat!


Venus DSH stie acest lucru si de aceea a introdus printre sute de articole din domeniul constructiilor si echipamentele de protectie. Orice muncitor care lucreaza zi de zi sau chiar ocazional cu unelte de gradina, discuri abrazive, electrozi, scule zidarie, scule vopsitorie, burghie, scule de mana sau orice altfel de instrumente necesare muncii asidue, isi atrage asupra lui o serie de riscuri. De aceea, din echipamentul unui muncitor care isi pune in pericol integritatea corporala, nu trebuie sa lipseasca niciodata ochelarii de protectie, manusile, bocancii cu bombeu metalic, casca de protectie sau alte echipamente de protectie necesare tipului de munca efectuata.

Credeti-ma ca stiu ce spun. In cei sase ani pe care i-am petrecut in campul muncii, am vazut suficiente accidente de munca, de parca le-as fi cautat special. Am si fost protagonistul unor accidente minore in urma carora mi-am pastrat integritatea corporala gratie utilizarii adecvate a echipamentului de protectie. Sincer va spun ca am vazut accidente de munca inclusiv la simpla manipulare a unor baloti sau colaci de sarma http://www.venusdsh.ro/plasa-sarma-sarme.html

Ca in cazul oricarei recomandari pe care v-am facut-o pana acum nici de data aceasta nu am sa uit sa va spun ca trebuie sa fiti foarte atenti la detalii atunci cand faceti achizitii de orice fel. Chiar daca achizitionati produse online sau offline de orice fel, trebuie sa stiti pe ce dati banii. Asigurati-va ca investitia este una potrivita si banii vor fi cheltuiti in cel mai bun mod.

Pana va veti da seama cat de necesare sunt echipamentele de protectie in portofoliul unui muncitor, eu va las sa navigati printre sculele de constructie prezente pe pagina Venus DSH.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon