vineri, 31 octombrie 2014

Hello SEO services!

Salut! Bine v-am regasit la o noua lectie de evolutie. Astazi am sa va vorbesc in linii mari despre serviciile SEO, despre cum sa invatam sa folosim tehnicile SEO pe pagina noastra web si despre importanta SEO in traficul unui blog. Dar mai intai sa va spun cum am inceput eu sa fac SEO.

SEO Services - SEOpitch

Acum un an am fost contactat de o femeie care isi dorea sa colaboram. Am intrebat-o cum a dat de mine si de ce m-a ales tocmai pe mine pentru o colaborare online. Ma gandeam ca cine stie ce colaborare in vreun joc mlm sau joc piramidal imi propune. Am ascultat totusi ce avea de spus. Mi-a dezvaluit faptul ca a dat de mine prin intermediul blogului meu personal. A vazut ca sunt activ si i-a placut cum scriu. Am zis cum scriu, nu despre ce scriu. Asta inseamna ca folosesc o limba romana destul de buna. Greu gasesti in ziua de azi oameni care sa nu aiba greseli majore de scriere, de gramatica sau de ortografie. Cred ca oricine doreste sa scrie pe internet trebuie in primul rand sa stie sa scrie corect din punct de vedere gramatical. Exprimarea se exerseaza si este mai usor de indreptat. Gramatica insa reprezinta un punct critic in blogging si pe internet in general.

Scrie corect gramatical ca sa poti face SEO!


Asadar, doamna respectiva mi-a facut o propunere sa lucram pe partea de SEO. Abia incepusem sa descopar eu care sunt beneficiile SEO, dar niciodata nu incercasem sa fac SEO pe blogul meu. I-am spus ca nu ma prea pricep pe acest domeniu, dar m-a asigurat ca are rabdare cu mine, doar daca vreau sa invat. Am raspuns afirmativ si colaboram chiar si in ziua de azi. Este drept ca nu fac SEO nici acum pentru fiecare articol al meu, dar ideea este ca am habar cu ce se mananca acest domeniu.

V-am povestit acest lucru in principal pentru a va da seama cat de important este sa fii activ in mediul online si cat de important este sa creezi o comunitate in jurul tau, oameni care sa se intoarca periodic sa citeasca ceea ce scrii.

De fapt SEO inseamna search engine optimization adica mai pe romaneste, este o tehnica folosita de specialisti pentru a optimiza paginile web astfel incat cautarile de pe un motor de cautare sa intoarca cele mai bune rezultate. Adica noi cei care cautam sa gasim cele mai bune rezultate chiar in prima pagina. Si pentru ca acest lucru sa se intample, specialistii seo depun un efort colosal ca sa aduca pagina la care lucreaza, cat mai sus in rezultatele afisate de un motor de cautare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon