marți, 14 octombrie 2014

Daca n-ar fi existat epilarea

 Epilare
O femeie poate fi seducatoare chiar daca nu este epilata. Ganditi-va un pic cum era acum cateva sute de ani. Femeile gasisera si alte metode sa seduca un barbat. Dar nu spun ca nu ma deranjeaza acest lucru, ar fi o minciuna.Dar, nu ma deranjeaza atat de tare incat sa nu ma mai atraga persoana respectiva.

Si totusi femeile se epileaza. Epilarea costa bani si este dureroasa. Nu dupa mult timp parul creste iarasi  mai mare si mai aspru decat înainte. Vor trebui sa se epileze din nou, dar mai des, pentru ca acum partile trupului acoperite de par arata mult mai rau decat prima oara cand au decis indepartarea lui. 

Da, un picior epilat este un picior mai sexy. Fie metodete traditionale, cu ceara pentru epilat, care dupa parerea mea este cel mai dureros, fie cu un epilator profesional, au imbunatatit arta seductiei.Nu ma prea pricep eu la epilatoare , dar am auzit de la unele femei ca nici acestea nu sunt atat de nedureroase.
Dar cum suntem intr-o lume moderna,acum daca nu esti in pas cu moda , s-ar putea sa te trezesti ca esti luat "la misto", ca nu faci si tu cum face toata lumea.


Lumea in care traim acum este o lume rautacioasa. In totdeauna vor fi persoane care sa isi bata joc de tine chiar daca tu ai fost o persoana buna cu ei. Lor nu le pasa ca poate tu nu vrei sa suferi atat de mult pentru a arata mai sexy pentru barbati. Pe mine, sincer ma deranjeaza mai mult un om care barfeste si vorbeste de rau alte persoane , decat sa aibe o femeie corpul epilat.
Pana la urma conteaza ce este in interior , chiar daca exteriorul arata un pic ravasit.
Epilarea a infrumusetat lumea. Nu sunt impotriva ei desi rolul parului de pe corp are rol de a proteja.
Asta e! Fiecare are dreptul sa faca orice, doar suntem niste fiinte rationale care isi pot lua singure deciziile, fie ele bune sau rele. In fine nu cred ca ar fi schimbat cu mult viitorul de acum daca nu ar fi fost descoperita epilarea. Este parerea mea sincera!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon