joi, 24 iulie 2014

Adolescenta


Ce reprezinta adolescenta?
Adolescenta reprezinta acea perioada a vietii care te formeaza pe tine ca om. Reprezinta perioada intrebarilor, cum ar fi: cine sunt? Ce voi ajunge in viata? La aceste intrebari vom afla raspunsul o data cu trecerea timpului sau poate niciodata. Adolescenta face trecerea la maturitate.
Cu trecerea timpului,este din ce in ce mai greu sa fii adolescent. Apare anturajul,apare dorinta de a incerca ceva nou, tentatiile cum ar fi alcoolul, drogurile, tigarile si cine apuca acest drum este o persoana care nu prea mai are cale de scapare.

Anturajul poate fi si el distrugator deoarece e greu sa fii tu insuti cand anturajul te face sa fii altfel. De cele mai multe ori adolescentii poarta masti si in conversatii aproba afirmatiile celorlati, cu toate ca tu esti de alta parere pentru ca altfel poti fi exclus din cercul de prieteni.

Totusi, adolescenta este cea mai frumoasa perioada a vietii, este acea paleta de sentimente,de amintiri si de trairi cum ar fi examenul national, admiterea la liceu, balul bobocilor, prima dragoste care iti da fiori si multe alte amintiri de care iti vei aduce aminte la batranete si le vei povesti copiilor, nepotilor si vei rade cand iti vei aduce aminte dar in acelasi timp iti va produce o mare tristete deoarece acele simtiri nu le vei mai trai niciodata.

Mirela A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon