joi, 29 mai 2014

Vand Seretide 50/500

Seretide este un medicament pentru tratarea astmului. Este un medicament puternic ce aduce liniste bolnavilor acestei boli. Este un medicament de intretinere care tine la distanta crizele bolii din cauza carora suferinzii nu pot respira normal. Sigur ca cei care au nevoie de acest medicament cunosc date despre acest medicament si despre cum se administreaza.

Eu vand acest medicament pentru ca mama mea nu il mai foloseste deocamdata, deoarece crizele de astm i s-au rarit. Se simte mai bine. Am cateva cutii de Seretide 50/500 cumparate din farmacie, sigilate si cu data de expirare in anul 2015. Daca sunteti interesati de oferta puteti sa ma apelati la numarul de telefon 0723367469 sau sa dati sms la acelasi numar in cazul in care nu raspund.

Transportul il va plati cumparatorul in cazul in care va dori medicamentul rapid (prin curier rapid). In cazul in care nu va grabiti voi plati eu transportul prin Posta romana iar banii mi-i veti da la ridicarea coletului in sistem ramburs. Pretul unei cutii de 60 de doze este de 230 de lei in farmacii. Eu vand o cutie cu 130 de lei.

Sanatate multa!

Adrian Rotaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon