joi, 15 mai 2014

Rezultate predictii Eurovision

Pentru concursul Eurovision v-am propus o serie de cote interesante pe care le-am jucat si eu. V-am spus sa nu riscati banii pe cotele mari pe care le-am jucat eu. Cotele mari nu au iesit. Romania a stat in primele 10 tari clasate pana la ultimul vot. Israel nu ne-a acordat niciun punct asa ca Spania a trecut in fata Romaniei cu doua puncte. Astfel cota mea de 3,75 nu a iesit, deocarece Romania s-a clasat pe 12 in spatele Finlandei. Nici pariul in care Romania trebuia sa termine in fata Finlandei nu a iesit. Desi au fost la egalitate de puncte, Finlanda a iesit pe locul 11 datorita faptului ca a primit puncte de la mai multe tari decat Romania.

Au iesit cotele mici! 

V-am dat cateva cote mici pe care eu le-am considerat sigure. Suedia sa termine in primele 4 tari. A iesit pe 3. Ungaria si Armenia sa se claseze in primele 10 tari (cota 1,22 si cota 1,28). Spania sa se pozitioneze in fata Italiei (cota 1,5). Toate aceste cote mici au iesit, iar cu acestea mi-am scos pariurile pe cotele mari care nu au iesit decat din cauza unui ghinion foarte mare, in urma ultimelor puncte acordate de Israel.

Austria a castigat desi nu era deloc favorita inaintea celor doua semifinale. Olanda a obtinut deasemenea puncte multe si a terminat pe locul doi. Armenia, prima favorita la casele de pariuri, a terminat pe 4. Aici a fost o surpriza destul de mare as putea spune. Suedia care a fost si ea favorita numatrul unu la un moment dat, a terminat pe 3.

Una peste alta, a fost o editie Eurovision cu piese bune si cu un castigator care starneste multe controverse pana anul viitor. Va invit sa vizionati piesa Romaniei, care nu mi s-a parut deloc rea, si piesa Austriei, castigatoarea Eurovision 2014.

Pana la noi cote bune de jucat sau de incercat, sa auzim numai de bine!Adrian Rotaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon