marți, 11 mai 2010

Blog apărut ca ciupercile după ploaie

Păcat că nu se şi ocupă cineva de el Acest blog, a apărut acum câteva luni. Este făcut de către cineva pe care eu invitasem să facă parte din echipa blogului Oneşteanul, dar la momentul respectiv nu a vrut pe motiv că nu are timp de aşa ceva. Aşa că ce a zis, ia hai să fac eu un blog, îmi fac eu echipa şi îi fac lu Cipy concurenţă. Boooon. Până aici să zicem că e bine. Dar, în momentul de faţă n-a mai apărut un articol nou pe blog de aproximativ 2 luni. Acum vine întrebarea mea. Ce a rezolvat că a făcut un blog nou, pe care a scris doar câteva articole, pe când putea să accepte să intre în echipa blogului Oneşteanul, unde putea să scrie o dată la câteva luni, sau în fine, cât de des avea plăcere? Chiar nu înţeleg.
n
Oricum, eu în continuare sunt în căutare de tineri oneşteni (de preferat elevi) care au plăcerea să scrie pe acel blog. De ce? Pentru că vreau ca noi, tinerii, să avem un loc virtual unde să putem citi gândurile altor tineri, părerile lor pe diverse teme de discuţie, să putem discuta între noi şi multe altele. Spun că de preferat elevi, pentru că elevii au mult mai uşor acces la informaţii despre evenimentele ce se întâmplă în şcoli (concursuri, noutăţi etc)
________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon