joi, 22 aprilie 2010

Tâmpenia Zilei (2) - SMURD-ul în acţiune

Zilele astea am tot auzit şi văzut prin oraş maşina celor de la SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri din Oneşti. Chiar mă gândeam, oare aşa de multe accidente se întâmplă în orăşelul ăsta atât de mic? Azi, am dat de un articol pe site-ul unui cunoscut ziar din judeţ, care suna aşa:
Pompierii oneşteni au fost solicitaţi marţi seară să deblocheze uşa unui apartament pentru că proprietarul nu dădea niciun semn de viaţa. Astfel, Garda de intervenţie din cadrul Detasamentului de Pompieri Onesti s-a prezentat pe str. Pajura, din municipiul Oneşti, pentru a salva o persoana rămasă blocată în apartament. La sosirea pompierilor, aceştia au constatat că persoana în cauză era de fapt în balcon şi nu a auzit telefonul şi soneria uşii de acces. (Ramona IONESCU)
Mai nou, dacă o persoană nu îţi răspunde la telefon şi la uşă, suni la pompieri? Acea persoană putea fain frumos să fie în cadă. Mie mi s-a întâmplat de multe ori, ca atunci când sunt în cadă să sune interfonul, telefonul (mobilele şi fixul), să fiu căutat pe mess (unde nu aveam status că sunt plecat sau ceva de genu), şi n-a mai sunat nimeni la pompieri. Sau mai poate fi o variantă. Poate persoana în cauză chiar nu vrea să te vadă, şi normal că nu îţi răspunde. Asta înseamnă că trebuie să chemi pompierii să îi spargă uşa?

Tâmpeniile sunt peste tot; şi asta ne pune pe gânduri. (Cipy)
-
Sursă articol: Ziarul de Bacău
________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon