sâmbătă, 2 mai 2009

Concertele de la Ziua Muncii din Parcul din Oneşti. Prima zi de festival. 2009

După cum vă ziceam, am revenit cu câteva poze şi filmuleţe de la Festivalul organizat la Oneşti cu ocazia Zilei Muncii şi a Zilei Tineretului.

Să începem cu Romeo Ifrim, onestean de al nostru, care a încălzit publicul şi la pregătit pentru o seară de distracţie. A cântat câteva melodii, însă, urmează să ţină şi mâine un recital. După părerea mea este un super cântăreţ. Păcat că nu a reuşit să ajungă şi el pe val aşa cum au ajuns alţi artişti din Oneşti cum ar fi de exemplu Loredana Groza, Cristina Spătar, Alexandra Ungureanu, Carmen Rădulescu şi alţii. Oricum el (Romeo Ifrim) ne încântă inimile cu melodiile lui care sunt foarte îndrăgite mai ales de publicul onestean. Iată două filmuleţe cu el.



Romeo Ifrim - Stână părăsită



Vezi mai multe video din Evenimente »



Romeo Ifrim - Ziua Muncii
Vezi mai multe video din Evenimente »

Continuăm cu formaţia Ride din Piatra Neamţ. Eu sincer să fiu nu am mai auzit de această formaţie, însă pot să zic că, deşi nu mă aşteptăm, mi-a plăcut foarte mult. Şi nu mi-a plăcut doar mie, ci la toţi cei prezenţi la concert. Au spus organizatorii că or să îi mai cheme, aşa că îi mai aşteptăm cu mult drag. Momentan au făcut o impresie plăcută, din programul lor făcând parte şi melodia "Trandafir de la Moldova" cântată bineînţeles în genul lor, adică rock. Iată câteva poze şi filmuleţe cu Formaţia Ride. Click pe poze pentru a le mări.






Trupa Ride din Piatra Neamt
Vezi mai multe video din Evenimente »



Trupa Ride - Trandafir moldovenesc
Vezi mai multe video din Evenimente »



Trupa Ride - Fumez la geam
Vezi mai multe video din Evenimente »



Trupa Ride - Te-am iubit prea mult
Vezi mai multe video din Evenimente »

În continuare, nimeni altul decât Nea Beny ( Benone Sinulescu ). Omu ăsta chiar ştie să facă atmosferă. Deşi publicul era cam adormit la început, a reuşit să îi scoată din starea de somnolenţă, şi să cânte împreună cu el. Mă rog, cu cd-ul. Dar ce mai contează. Important este că ştie să facă atmosferă, ştie să se facă iubit şi ştie cum să cânte şi ce să cânte. Şi iată că, chiar când vroia săracu Nea Beny să plece, am reuşit să îi fac pe toţi să strige "mai vrem" şi neavând ce face, a mai cântat o melodie. Recunosc că am cam răgusit şi mă cam ustură palmele din cauza lui, dar merită. Este un super artist şi sper să îl mai avem pe scenă în faţa noastră aici la Oneşti. El a zis că, cu siguranţă va mai venii. Rămâne de văzut. Iată câteva poze şi filmuleţe cu Nea Beny. Click pe poze pentru a le mări.





Benone Sinulescu - Hai sa ciocnim
Vezi mai multe video din Evenimente »



Benone Sinulescu - Nu mai beau
Vezi mai multe video din Evenimente »



Benone Sinulescu - Zarzarica zarzarea
Vezi mai multe video din Evenimente »



Benone Sinulescu - Pu pu pupa-ma
Vezi mai multe video din Evenimente »



Benone Sinulescu - Hai nu ma lasa, tineretea mea
Vezi mai multe video din Evenimente »



Benone Sinulescu - invarteste Doamne roata
Vezi mai multe video din Evenimente »



Benone Sinulescu - Trece timpul ca nebunul si inca cateva
Vezi mai multe video din Evenimente »

În închiderea programului a cântat Trupă Millenium. Nici de ei nu prea mai auzisem prea multe, foarte vag auzisem de ei. Însă acum că i-am văzut cum cântă şi ce show sunt în stare să facă, încep să le devin fan. Au cântat cam multe melodii încât au făcut publicul să se plictisească şi să îi trimită acasă, dar, sigur au rămas în inimile tuturor. Eu deja cred că o să încep să <"google-esc" puţin > (vorba unui coleg şi prieten) pentru a găsi ceva poze şi melodii cu ei. Bineînţeles că o să "google-esc" puţin şi Trupa Ride. Trupă Millenium au făcut şi ei o impresie bună, neştiind lumea prea multe despre ei. Dar cu siguranţă cei care i-au ascultat, şi care au net acasă, au început să caute informaţii despre ei. Iată câteva poze şi filmuleţe cu Trupă Millenium. Click pe poze pentru a le mări.






Trupa Millenium 1
Vezi mai multe video din Evenimente »



Trupa Millenium 2
Vezi mai multe video din Evenimente »




Trupa Millenium 3
Vezi mai multe video din Evenimente »



Trupa Millenium 4
Vezi mai multe video din Evenimente »

Bineînţeles că din programul artistic nu au putut lipsii Fanfara Oneştiului, Ansamblul Symbol al Casei de Cultură şi nici micile vedete ale Casei de Cultură care au cântat începând de la orele prânzului şi până spre seară când şi-au făcut apariţia pe scenă cei enumeraţi mai sus. Click pe poze pentru a le mări.



În încheiere am avut parte de un spectacol de focuri de artificii cu totul şi cu totul special. Momentan o să vă arăt doar 1 poză şi un filmuleţ, ambele la claritate nasoală, cu focurile de artificii, pentru că doar de atât dispun acum, urmând ca luni să postez filmuleţul cu întregul spectacol de artificii. Click pe poză pentru a o mări.





Şi să nu uităm totuşi că aceasta a fost doar prima zi de spectacol. Spectacol de Ziua Muncii (1 Mai Muncitoresc). Urmează ca mâine (de fapt azi, că este trecut de 12 noaptea), cu ocazia Zilei Tineretului, să îi aşteptăm să urce pe scenă Cornelia şi Lupu Rednic, Trupa Etno, Vasile Şeicaru şi Ladies & Roxy Girls.

Distracţie plăcută vă urez şi de Ziua Tineretului în Parcul din Oneşti.

P.S.: Era să uit. Tot luni voi reveni cu momen
te amuzante din timpul festivalului. Însă până atunci mai sunt 2 zile de festival, timp în care vă voi ţine la curent cu poze şi filmuleţe ce imortalizează programul artistic al acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon